LIP & SHAPE / KRENARE

KRENARE / LIP & SHAPE

MICROPEELING

MAGDAS HAR ÄVEN ETT SAMARBETE MED LIP & SHAPE SOM DRIVER SIN SALONG I MALMÖ.

LIP & SHAPE KOMMER EN GÅNG I MÅNADEN TILL MAGDAS, BOKNING SKER ANTIGEN MED MAGDAS PÅ 0709247014 ELLER MED MIN MEDHJÄLPARE HANNE TÖRNQVIST ALGEMO (FACEBOOK)

KRENARE (LIP & SHAPE) ÄR UTBILDAD FILLERSKÖTERSKA OCH HON BEHNDLAR MED BL.A JUVERDERM, STYLAGE, TEOSYAL, HYALAX, ALLA PRODUKTER ÄR HYALURONSYROR, OCH ETT ÄMNE SOM VI HAR I KROPPEN SÅ DET ÄR INGER PERMANET. ALLA FILLER HÅLLER CA 6-9 MÅNADER OCH BEHNDLAR MAN KONTURNERLIGT FÅR MAN ETT MER LÅNGVARIT REULTAT.

INNAN BEHNDLINGEN GÅR MAN IGENOM ETT AVTAL OCH GÖR ETT SAMTYCKE. ALLA BEHNDLINGAR SKER UNDER SEKRETESS OCH ÄR SKYDDADE MED ETT LOTTNUMER SOM ÄR REGISTRERAT FRÅN TILLVERKAREN.

KRENARE UTFÖR ÄVEN KEMISKPEELING

KEMISKPEELING: Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. Utvecklingen har gått framåt inom kemisk peeling och man har idag vetenskapliga kunskaper om vilka ämnen som bör användas och deras effekter. Många kemiska peelingar är aha-behandlingar, där en eller flera aha-syror ingår i den kemiska peelen.

 

Milda kemiska peeler används för allmän uppfräschning av huden, djuprening, för att få glans och lyster, minska porer och fina linjer och vid mild acne.

 

Lite starkare peeler passar för mer åldrad eller rynkig hud. Vi har också olika peeler för att behandla pigmenteringar och för oljig eller inflammerad acne. De starkaste peelerna har en klart föryngrande och utslätande effekt och kan också minska ärr och acneärr.

MICROPEELING: är en djuprengörande micropeeling som är en slipning av din hud. Den följs av en djupgående inslussning av aktiva ingredienser så som tex. hyaluronsyra som har en fillers-liknande effekt på huden. Resultatet blir en strålande ren hy med garanterad ny lyster och mindre rynkor.

 

Såhär går behandlingen till:

 

Med ablatorn avlägsnas döda hudceller mycket effektivt och gör huden mer mottaglig. Huden ”suddas” med ett verktyg i form av en penna och får en fantastisk lyster. Sterila engångsartiklar används och det finns ingen risk för hudskada. Det är smärtfritt – avkopplande och bekvämt.

 

Med infusorn punktbehandlas önskade områden med en pennformad applikator. Små mikrokanaler skapas så att de aktiva ingredienserna effektivt trängs ner i huden och åstadkommer unika resultat.
Omedelbara effekter – direkt utfyllnad av rynkor.

 

Även här används sterila engångsartiklar så det är hygieniskt och säkert.

 

Det finns inga ringa risker för infektioner, blödningar, ärrbildning eller hyperpigmentering.

 

Återigen är detta moment smärtfritt och behagligt.

 

Behandlingen avslutas med en lugnande mask.

 

Behandlingsområden:

 

 • Rynkor
 • Mimiska linjer
 • Torrhetslinjer
 • Slapp hud
 • Röda blodkärl
 • Rodnad
 • Dubbelhaka
 • Påsar under ögonen
 • Pigmentfläckar
 • Acne
 • Ärr