NAGLAR

Innan du kommer till mig för att fixa dina naglar så har du lite att tänka på:

1) Har du vanligt nagellack på dig så var vänlig och ta bort det

2) Har du någon form av gellack/shellac var vänlig ta bort detta eller medela mig så jag kan        planera in tid för borttagen (en exra summa tas för detta)

3 )Har du fått någon form av infektion/inflammation eller liknande så vänligen omboka tiden.

4) Avbokning/ombokning sker senast 24h innan besöket, har du tid bokad en måndag så ska avbokning/ombokning ske på fredagen innan. Har du en tid bokad dagen efter en helgdag eller röd dag så ska avbokning/ombokning ske senast den sista vardagen innan helgdagen/den röda dagen.
Avbokar/ombokar man inte i tid så debiteras man för halva kostnaden av behandlingen.

FRANSAR

eller r

Kom utan mascara och utan smink runt ögonen, kommer du med detta på så kommer jag att få lägga ner tid på att ta bort detta och rengöra och då försvinner tid som jag har att göra själva förlängningen på.

Använd inte ögonkräm eller sminkborttagning som innehåller olja innan du kommer. Oljan gör nämligen så att limmet inte fäster lika bra.

Böj inte fransarna innan besöket.

Om du har fått en ögoninfektion/inflammation eller liknande, omboka tiden istället.

Avbokning/ombokning sker senast 24h innan besöket, har du tid bokad en måndag så ska avbokning/ombokning ske på fredagen innan. Har du en tid bokad dagen efter en helgdag röd dag så ska avbokning/ombokning ske senast den sista vardagen innan helgdagen/den röda dagen.

Avbokar/ombokar man inte i tid så debiteras man för halva kostnaden av behandlingen.