NYTT HOS MAGDAS

INOM KORT

Inom en snar frantid tänker jag gå ytterliggare en utbildning, denna gången har det inget med naglar att göra utan jag hade tänkt mig gå en ansiktbehndling. Då jag själv är i medelåldern ser jag nu på mig själv att hyn sakta men säkert förändras, då jag har kommit i kontakt med en underbar certifikerad hudterapeut som gjorde en behndling på mig  och  märket skillnad så blev jag givetvis intresserad utav dess produkter. Utbildningen kommer att ske i Kroatien där jag har gjort mina andra utbildningar (Naglar, fransar, bryn). Utbildningen är dock inte bokad ännu men kommer definitivt vara färdig till våren.)

 

 

CND SHELLAC

Hej alla nagel Tjejer!!                                                          För drygt 14 dagar sedan blev jag certifikerad CND/SHELLAC användare, min glädje vill jag gärna dela med mig:) därför kommer jag med stans bästa erbjudande! 

SHEKLLAC/GELISH BEHNDLLING 200KR (händerna)  (GÄLLER ENDAST OM DU KOMMER MED NATURELLA NAGLAR, DVS INGET SHELLAC/GELLACK PÅ HAR DU DOCK DET SÅ TILLKOMMER 50KR)