M A G D A S

Så här ser min logga ut:)

SALONGEN

Välkommen till min hemsida!

Här ser du mer info om mig, hur jag arbetar. Gilla gärna min sida på Facebook så blir du uppdaterad med de senaste bilderna!

KORT om mig:

Magdalena heter jag och är undersköterska/måltidssamordnare jobbar inom Olofströms kommun som det och storm trivs men kände att jag ville jobba lite med mina intressen som är det mesta inom skönhet så jag valde att gå ner 25% i tjänst för att hålla på med något som jag tycker är kul och intressant.

Oktober 2011 beslöt jag mig för att göra min dröm verklig! Startade då min hobby/intresse nere på BERZELIUSV 2 i olofström.

Gjorde min första utbl i gbg 2007 som diplomerad fotvårdare efter det har det bara rullat på 2011 åkte jag till Zagreb och gjorde ytterligare en utbl som diplomerad nagelteknolog detta fick mig att utöka mina behandlingar ännu mera så jag tog kontat med en diplomerad frans staylist i Malmö bokade tid med henne så nu är jag även diplomerad frans staylist, jag brinner verkligen för det jag gör!!!

Här ser du mer info om mig, hur jag arbetar. Gilla gärna min sida på Facebook så blir du uppdaterad med de senaste bilderna!

MAGDAS Berzeliusv 2, 293 34 OLOFSTRÖM, TELEFON: 0709-247014
Öppettider: Enligt ök.

MagicNails

Hallo alle sammans:)

Nu har jag även börjat malla upp nagelförlängningar både med akryl och gel.

Ett nytt set kostar 500kr vilket ni än väljer och givetvis ingår det fri design.

Det senaste på MAGDAS